Новото DLC за Stranger of Paradise – Trials of the Dragon King пристигнува во јули

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Новото DLC за Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins – Trials of the Dragon King пристигнува на 20ти јули.

Trials of the Dragon King ќе вклучуваат голем број дополнителни мисии, навидум фокусирани на Bahamut.

Square Enix објави нов тизер трејлер и ја ажурираше својата веб-страница.

Trials of the Dragon King трејлер

Trials of the Dragon King е првиот DLC базиран на приказна за играта и е вклучен во нејзиниот Season Pass.

DLC содржи и нови работни места, оружјa, аксесоари и категорија на опрема. Интересно беше што на сајтот ја имаше закачено музиката од Never Gonna Give You Up. доколку пробате да ја надјете. Можеби главната игра има непријатна изведба на My Way, но класиката на Рик Астли од 80-тите изгледа како чекор предалеку. Грешката оттогаш е поправена, но се чини дека хаосот сè уште владее.

МАРКЕТИНГ

Спорели на:

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on pinterest

WP Post Author

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

PlayStation претстави нов трејлер пред објавувањето на God of War Ragnarök.

Овој трејлер, насловен Myths of Midgard, нуди кратко резиме на епот на God of War од 2018 година. Во него глуми Felicia Day, додека таа ја раскажува досегашната приказна за Кратос и Атреус. Во текот на прераскажувањето, кое изобилува со навистина прекрасни уметнички дела, има и мали „изненадувања“ од Мимир што го знае сето тоа.

Има и нов блог за PlayStation кој ја детализира приказната, иако се разбира сето тоа завршува пред да започне Рагнарок. God of War Ragnarök треба да излезе во среда, 9-ти ноември и за PlayStation 4 и PS5.

Пред ова издание, Sony ги детализираше различните изданија што играчите ќе можат да ги добијат. Ова го вклучува и Jotnar Edition, чија цена е 230 долари. За ова, ќе добиете многу фенси физички предмети и дигитален код за играта – но без диск. Како што, за жал, стана норма, сепак, веќе го искористуваат ентузијазмот на обожавателите за серијата God of War, со ограничено издание на верзии на God of War Ragnarök кои се појавуваат на сајтови како што е eBay за повеќе од двојно повисока цена од малопродажбата.