Игрици

Ghostbusters VR – Нова игра за META Quest 2

Ghostbusters VR се подготвува за Meta Quest 2. Виртуелната реалност на Sony Pictures (SPVR) ќе ја објави и ќе биде паблишер на co-op играта со четири играчи, која ја развива студиото на Far Cry VR: Dive Into Insanity nDreams. Ghostbusters VR (како што се нарекува играта засега) го префрла дејството од познатата база во New

Прочитај повеќе
Игрици

Sonic Origins – Ремастер на 4 Sonic игри

SEGA официјално ја сподели очекуваната Sonic Origins колекција на игри која што ќе се состои од 4 стари но целосно ремастерувани Sonic игри. Игри со кои што израснаа неколку генерации кои што сега се стари гејмери. И нормално оваа колекција ќе пристигне на роденденот на Синото Еже – 23ти јуни 2022. Игрите ќе бидат достапни

Прочитај повеќе
Игрици

World of Warcraft: Dragonflight – Се што треба да знаете

Азерот и неговите херои се издигнуваат на небото во најновата експанзија на World of Warcraft, Dragonflight. Blizzard ја објави World of Warcraft: Dragonflight, за време на стримот што вклучуваше преглед на проширувањето и најавата за World of Warcraft Classic: Wrath of the Lich King. Најавата за проширувањето вклучуваше многу лош трејлер кој им даде на

Прочитај повеќе
Игрици

Crazy Taxi и Jet Set Radio добиваат високобуџетни рибути

Извонредни бои, луди звужи и енергичните последни години на coin-op аркадите пред да станат Supernova и да направат место за црнилото на емо-мастилата од раните 2000-ти. Убавите и комични игри за возење и возење ролери на Sega, Crazy Taxi и Jet Set Radio беа симболи на ова невино време, а сега изгледа како да кружат

Прочитај повеќе
Игрици

Snoop Dogg пристигнува во Call of Duty: Warzone и Vanguard

D.O. Double G Откако дебитираше во Call of Duty: Mobile претходно овој месец, Снуп Дог се упатува кон Call of Duty: Warzone и Call of Duty: Vanguard на 19-ти април. За да го поттикне додавањето на раперот Activision објави ново тизер видео. Видеото е прилично кратко, прикажувајќи одблиску на очилата за сонце на Снуп додека

Прочитај повеќе
Игрици

Со помош на мод може да го викнете “Let Me Solo Her” во Elden Ring

Let Me Solo Her можеби е најсилниот Legendary Spirit Ash во играта Легендарниот играч на Elden Ring – Let Me Solo Her сега е вистински легендарен Spirit Ash благодарение на новиот мод! Модерот – Garden of Eyes постави видео кое го прикажува модот кој е заклучен со Patreon Го прави она што го пишува: додајте

Прочитај повеќе
Игрици

The Erdtree од Elden Ring е повисоко од Алпите

The Erdtree во Elden Ring е нормално најзначајното обележје. Видливо од речиси секоја точка во Земјата помеѓу (барем, во надземниот свет), се издигнува над секоја област во играта, дури и над високите планински врвови на џиновите до далечниот север на мапата. Тој е, благо кажано, многу голем. Но, колку е големо „големото“, точно? Па, специјалистот

Прочитај повеќе
Игрици

Superman Unreal Engine 5 проект – Играјте како Man of Steel

Демо на Супермен игра изградена во Unreal Engine 5 му дозволува на Човекот од челик да се вивнува низ небото на Метрополис, а насловот сега е достапен за преземање за секого Играта за Супермен е создадена во Unreal Engine 5 од независен девелопер, а сега е достапна за јавноста. The Man of Steel на DC

Прочитај повеќе