Игрици

Marvel’s Wolverine нема да ја видиме се до 2025 година

Marvel’s Wolverine играта од Insomniac нема да излезе до 2025 година. Барем така се тврди во новиот извештај. Според познатиот протекувач Даниел Рихтман, не само што претстојната игра нема да биде објавена во 2024 година, туку ќе има и „потемен“ и „понасилен“ тон од минатите игри од студиото. Што се однесува до локацијата, ќе биде

Прочитај повеќе
PlayStation

Insomniac Games потврди неколку детали за Marvel’s Wolverine

Со Marvel’s Spider-Man 2 сега на PlayStation 5, фокусот на Insomniac Games навидум почна да се префрла на нивната следна игра – Wolverine. Играта првпат беше најавена на PlayStation Showcase 2021 година со краток тизер и оттогаш е во главите на обожавателите. Во интервју за Kinda Funny во петокот, директорот на Spider-Man 2, Брајан Интихар

Прочитај повеќе
Новости

Insomniac Games работат на трета AAA PlayStation 5 ексклузива

Покрај тоа што полека се завршува развојот на Marvel’s Spider-Man 2 и за некој месец треба да ја видиме и повторно да играме како Паркер и Мајлс (веројатно и повеќе други), Insomniac Games работи и на претходно најавената ексклузива за PlayStation 5 – Marvel’s Wolverine. Меѓутоа, ако сакаме да веруваме во новите информации кои доаѓаат

Прочитај повеќе
Хардвер

Новиот PlayStation 5 Pro контролер од Razer со бизарна цена

Гејмерите и корисниците кои имаат PlayStation 5 наскоро ќе имаат нова алтернатива на DualSense контролер, сега кога Razer го откри својот најнов контролер: Razer Wolverine V2 Pro. Контролерот е лиценциран од PlayStation и е наменет да се користи нормално на PlayStation 5, но ќе может да го користите и на PC. Контролерот може да се

Прочитај повеќе