Поп-култура Филм

Започна снимањето на филмската адаптација на Watch Dogs

Снимањето на филмската адаптација на Watch Dogs официјално започна со снимање, но засега нема датум за прикажување. Објавата дојде преку страницата Ubisoft X (поранешен Твитер), каде што издавачот изјави: „Lights_Camera_Action.exe“. заедно со објавување на слика од табла од сетот. За жал, не може многу да се соберат од самата слика, бидејќи се чини дека тоа

Прочитај повеќе
Новости

Watch Dogs франшизата е мртва и закопана засекогаш

Во нова објава на Твитер, познатиот протекувач j0nathan тврди дека франшизата е „мртва и закопана“, веројатно поради слабата продажба и популарност на Watch Dogs: Legion. Во објавата се сугерира дека неуспехот на Legion го загрозил „започнатиот но никогаш довршениот Battle Royale“. Иако нема официјални ажурирања за иднината на серијата во врска со новите игри, минатиот

Прочитај повеќе
Поп-култура Стрип

Watch Dogs добива манга

Watch Dogs стана една од најпродаваните франшизи на Ubitsoft до денес, а сега, се чини дека серијата видео игри е подготвена да се разграни. На крајот на краиштата, се појави нов извештај во кој се вели дека Watch Dogs Tokyo е на хоризонтот. Но, овој пат, приказната ќе се одвива во манга, а не во

Прочитај повеќе