Игрици

Акциониот Roguelite Realm of Ink пристигнува на ПЦ и Конзоли

Кинескиот издавач 663 Games и девелоперите Leap Studio и Maple Leaf Studio ја објавија неверојатната акциона Roguelite игра Realm of Ink за конзоли и PC (Steam). Специфичните конзоли не беа објавени. Ќе биде лансирана во 2024 година. Еве преглед на играта, од 663 Games: During the hunt for a cunning Fox demon, the heroine and

Прочитај повеќе
Игрици

Just Cause Mobile е официјално откажана

Square Enix го откажа развојот на својата долгоочекувана мобилна игра Just Cause Mobile. Играта некое време беше достапа во Early Access на одредени територии ширум светов во ноември 2021, но сепак никогаш нема да излезе официјално и нема да биде финиширана. Just Cause: Mobile беше претставена во декември 2020 година, за време на The Game

Прочитај повеќе