Новости

Avatar: Frontiers of Pandora на Ubisoft е одложена

Avatar: Frontiers of Pandora, филмското поврзување на Ubisoft од развивачот на The Division, Massive Entertainment, е одложено. Не многу али секогаш е лошо кога нешто ќе се одложи. Играта сега ќе излезе во „2023-24“, потврдија попладнево Ubisoft, како дел од својот прв квартал од финансиските резултати за 2022 година. Ова навидум значи враќање назад кон […]

Прочитај повеќе