Игрици

Играта The Quarry ќе има 186 различни краеви

Следната хорор игра на студиото Supermassive Games, The Quarry, духовниот наследник на Until Dawn, треба да излезе на 10 јуни оваа година. Но се како што се приближуваме до издавањето на играта, добиваме многу големи и сериозни новости. Една шокирачка од тие новости е дека играта ќе има 186 различни краеви. Тоа значи дека нема […]

Прочитај повеќе
Новости

The Quarry може да биде помината без да стиснете копче

The Quarry е претстојна игра од Supermassive Games и е духовен наследник на Until Dawn од 2015 година. За разлика од Until Dawn, кој ги става играчите во улоги на повеќе ликови заглавени во зимска планинска кабина, The Quarry се наметнува на класичната тропа „тинејџери без надзор во летниот камп“. Тоа го прави и со […]

Прочитај повеќе
Новости

Supermassive Games ги прикажаа првите 30 минути од новата игра “The Quarry”

Supermassive Games ги објавија првите 30 минути игра од The Quarry, кој е негов претстоен духовен наследник на Until Dawn од 2015 година. Ако не сте запознаени, The Quarry е slasher поставен во летен камп. Како и филмовите од 80-тите и 90-тите кои го инспирираа, летниот камп е многу главен дел од Каменоломот, како и […]

Прочитај повеќе
Новости

Девелоперите на Until Dawn ја прикажаа својата нова игра – The Quarry

Деелоперите Supermassive Games и паблишерот 2K Games ја прикажаа својата нова хорор игра која што го носи името “The Quarry” од како ја најавија буквално вчера. Во разбој за PC, PS4/5, XBOX Series S/X, новата хорор игра треба да излезе ова лето, а денес го добивме нејзиниот прв официјален трејлер. Од трејлерот може да видиме […]

Прочитај повеќе