Новости

miHoYo лансираа веб-страна која го одбројува претставувањето на нивната нова игра – Zenless Zone Zero

Креаторите на мегапопуларната игра Genshin Impact – miHoYo лансираа веб-страна каде што се прикажува одбројувањето на нивната нова игра која што ќе го носи името Zenless Zone Zero. Играта треба да биде прикажана и претставена на 13ти мај. На веб-страницата имаме CRТ телевизор што ги емитува следните „Ударни вести“: A sub-Hollow has suddenly appeared on […]

Прочитај повеќе