Игрици

The Starbites: Taste of Desert пристигнува во 2024 за PS5, Xbox Series S|X и PC

The Starbites: Taste of Desert што е многу забавно Turn-based RPG ќе пристигне за PlayStation 5, Xbox Series и PC преку Steam во 2024 година, објави корејскиот развивач IKINAGAMES. Преглед на играта, преку нејзината страница Steam: The story of a girl’s growth and adventure on the vast desert planet “Bitter.” Bitter is a planet that

Прочитај повеќе
Новости

Корејската игра Project M се уште има револуционерен дизајн, и сè уште нема конечно име

Јужнокорејската игра со работното име Project M, може добро да се спореди со Max Payne поради нејзиниот систем за криење и движење, веројатно земено од Matrix. Сега имаме уште една споредба – во новиот гејмплеј кој што беше пуштен денес, играта сега дава многу интересни дизајн елементи кои што сме ги виделе во франшизата на

Прочитај повеќе
PC

Lost Ark добива две нови класи во мај

Lost Ark треба да добие некои големи ажурирања на содржината во текот на следните два месеци, вклучително и две нови класи кои претходно беа објавени во корејската верзија на играта. Оние две класи кои се пробиваат во западната верзија на Изгубениот ковчег се Главиер, боречки уметник кој држи копје и глаив, и Разурнувачот, машки воин

Прочитај повеќе