Интервју

Интервју со Марко Марковиќ – GP

Во далечната 2016 година кога нашиот “GG.MK Подкаст” ја започнуваше величествената трета сезона, на гости го имавме најголемиот Македонски Јутубер кој што се уште го држи рекордот на нашата сцена! Величествениот Марко Марковиќ – GP кој што направи пример за што значи да се биде Јутубер во Македонија уште тогаш ги кажа работите кои што

Прочитај повеќе