Поп-култура Филм

Takashi Doscher ќе биде режисер на филм адаптацијата на Ghost of Tsushima

Претстојниот филм Ghost of Tsushima ќе има сценарио напишано од Takashi Doscher и ќе биде во улога на режисер, пишува Deadline. Филмот „Ghost of Tushima“ е во многу ран развој, а Сталски во декември изјави дека има намера да одвои време со филмот за да „го направи тоа правилно“. Се вели дека филмската екипа тесно […]

Прочитај повеќе
Поп-култура

House of The Dragon, спин-оф серијата на Game of Thrones ќе има премиера во август и добивме нови фотографии од серијата

Куќата на змејот, претстојната приквел серија на Game of Thrones, ќе биде премиерно прикажан на 21 август на HBO и HBO Max. Серијата е базирана на серијата Fire & Blood на Џорџ Р.Р. Мартин и се одвива 200 години пред настаните од главната серија. Куќата на змејот, како што сугерира нејзиното име, се фокусира на […]

Прочитај повеќе