PC Игрици

Tales From The Borderlands се враќа во живот ова лето

Gearbox се далеку од завршување со франшизата на Borderlands по објавувањето на Tiny Tina’s Wonderlands и со претстојниот филм Borderlands кој е во постпродукција моментално. Компанијата денеска објави дека популарниот спиноф на Borderlands се враќа оваа година и тоа е нормално познатата игра Tales from the Borderlands. Компанијата ја сподели оваа информација на официјалниот Twitter […]

Прочитај повеќе
PC

Најавен е продолжетокот на Hyper Light Drifters – Hyper Light Breaker

Gearbox Publishing и развивачот Heart Machine го објавија Hyper Light Breaker, целосно 3D продолжение на нивниот инди хит Hyper Light Drifter. Hyper Light Breaker моментално е потврден само за Windows PC (преку Steam) и првично ќе започне преку Steam Early Access некаде во 2023 година. „Лудо е да се мисли дека поминаа шест години откако […]

Прочитај повеќе