Поп-култура Филм

Days Gone добива Филмска Адаптација

Days Gone добива филмска адаптација, на големо изненадување на гејмерите насекаде. Days Gone беше ексклузива за PlayStation 4 од 2019 година, која подоцна дојде и на PC. Доби мешани критики од критичарите, но продаде над 9 милиони копии што обезбеди голем број гејмери ​​да го играат. За жал, многу од тие луѓе беа прилично вознемирени […]

Прочитај повеќе
Новости

Bend Studio сè уште работат на ново IP, го претставија новото лого

Има неколку PlayStation студиа кои што работат во тајност и некако не сакаат многу да објавуваат, а едно од нив е Bend Studios, креаторите на Days Gone. Тоа се менува денес со објава на блог со детали за историјата на Bend Studios, ни дава мало навестување за тоа што го прави тимот со својот следен […]

Прочитај повеќе