GG Подкаст

GG ПОДКАСТ – сезона 8

GG ПОДКАСТ се случува ВО ЖИВО и е намент за играчи и луѓе кои се посветени на гејмингот и гејминг индустријата. Се разговара на долго и широко за одбраните теми, се навлегува во детали, се прават дискусии, дебати и расправии. Гледачите се активно вклучени, поставуваат прашања, одговараат, кажуваат искуства и  разменуваат знаење. Темите се актуелни […]

Прочитај повеќе