GG Special

Модификација на Thermaltake куќиште за да собере WATER2.0 Performer водено ладење

Модификација на Modding Thermaltake Armor A30 кукиште за да може да прими Thermaltake Water 2.0 водно ладење. МАК:Штотуку го завршив склопувањето на машината што ја чекав долго време, повеќе како експеримент отколку како апгрејд. Внатре хардверот не беше многу предизвик колку што беше кукиштето и ладењето. Configuration: / Конфигурација која ја ставам во кукиштето е […]

Прочитај повеќе