Колумна

Студиото Bandai Namco откажаа 5 игри кои биле во развој

Bandai Namco откажа пет игри кои беа во развој, откако направија големи промени во структурата за развој во нивното студио. Откритието дојде за време на делот за прашања и одговори од неодамнешниот повик за заработка на компанијата. Во одговорот на прашање кое што беше наменето за како стои Bandai Namco со својата фискална година, беше

Прочитај повеќе
Рецензии

Tekken 8 – Рецензија

Во светот постојат голем број на жанрови на игри кои што дел се наменети за поголема маса на фанови, но дел се поделени и таргетираат ниш публика низ целиот свет. Тепачките игри се на многу интересно ниво бидејќи иако таргетираат некоја одредена ниш публика, сепак тие се наменети за сите фанатици на игри бидејќи сите

Прочитај повеќе
Игрици

Сите игри кои пристигнуваат во Јануари 2024

Новата година е тука, и тоа значи уште една година на изданија на видео игри што треба да ги очекуваме од големи и мали студија и девелопери ширум светот. Сега кога доаѓаат месецов, време е да погледнеме кои видео игри се објавуваат овој месец во 2024. Има убав спој на големи наслови и помали инди-игри

Прочитај повеќе