PlayStation

Sucker Punch не работат ниту на нова Infamous ниту на нова Sly Cooper игра, работат на нешто целосно ново

Sucker Punch Productions, студиото зад новиот хит Ghost of Tsushima од 2020 година, откри дека не работи на ништо поврзано со претходните франшизи Infamous и Sly Cooper. Студиото исто така вели дека ниту еден друг развивач не работи на проекти поврзани со франшизите. Оваа вест доаѓа од нов блог пост кој ја истакнува 25-годишнината на […]

Прочитај повеќе
PlayStation

Облека од Ghost of Tsushima се продава во продавниците за туристи на островот Tsushima

Ghost of Tsushima се покажа како многу популарна игра кај Јапонците – до тој степен што клучните вработени во Sucker Punch станаа официјални амбасадори на вистинскиот остров Цушима. Ова беше откако играта доби секакви награди од медиумите и фановите ширум светот, посебно тие од Јапонија. Јапонската љубов кон ексклузивата за PlayStation ќе продолжи, бидејќи туристичкиот […]

Прочитај повеќе