Игрици

Fortnite моментално има повеќе играчи од било кога

Бројот на играчи во Fortnite вртоглаво се зголеми бидејќи играта сега има повеќе истовремени играчи од кога било досега. До моментот на пишување, во играта има над 3,91 милиони истовремени играчи. Претходниот рекорд за истовремени играчи беше 2,8 милиони, што значи дека сега има над 1 милион повеќе играчи во играта отколку кога било, според

Прочитај повеќе
Поп-култура Серии

Креаторот на серијата The Witcher имал избор да ја прекине по заминувањето на Henry Cavill, но одлучил да продолжи уште долго

Светот беше погоден од мрак и сивилот од кога дознавме дека Henry Cavill (најубавиот гејмер во светот хехе) објави дека ќе го остави својот сребрен меч и ќе ја напушти ТВ серијата The Witcher на Netflix. Со 3-та сезона на The Witcher (последната на Кавил) што треба да се емитува, имаме повеќе прашања од кога

Прочитај повеќе