Новости

Во изработка е нова MMO Lord of the Rings Игра

Светот на LOTR ќе се зголемува уште многу долго! Официјално се најави и потврди новото MMO во светот на Lord of the Rings кое што ќе биде креирано од стран на Amazon Games. Минатата година, Embracer Group објави дека ја купила целата ИП франшиза на LOTR во која се вклучени сите различни дела на авторот

Прочитај повеќе
Nintendo

Mario Golf доаѓа на Nintendo Switch Online

Нинтендо најави дека Nintendo Switch Online го додава Mario Golf овој месец. Nintendo Switch Online го додава Mario Golf на 15-ти април, најновата класична игра додадена на нивната услуга за претплата. Mario Golf првично беше објавен за Nintendo 64 во јуни 1999 година. Еве нов трејлер: Додека Nintendo Switch Online го додава Mario Golf, претходните

Прочитај повеќе
Новости

Everybody’s Golf Online ги гаси своите сервери во септември 2022

Ако сте ги посетувале линковите на интернет во Everybody’s Golf, вашите денови на зелено сега се одбројани. Sony објави дека онлајн серверите за насловот за 2017 година ќе се исклучат подоцна оваа година. Исклучувањето се случува на 30 септември, според пораката што се појавува кога ќе ја посетите страницата на PlayStation Store на играта. Исто

Прочитај повеќе
Друштвени игри

Еве како фановите на Dungeons & Dragons можат да ја играат новата авантура на Critical Role онлајн

Фановите на D&D и Critical Role кои што немаат регуларна група ќе бидат задоволени на друг начин. Dungeons & Dragons Adventure’s League, е организираната програма за играње на Wizard of the Coast која ќе ги води играчите низ целата приказна за Critical Role: Call of the Netherdeep. Новиот авантуристички модул е моментално во фаза на

Прочитај повеќе