PlayStation Xbox

A Plague Tale: Requiem излегува во октомври + Нов 10 минутен гејмплеј

A Plague Tale: Requiem ќе излезе за PC, PlayStation 5 и Xbox Series X/S на 18 октомври, објави развивачот Asobo и издавачот Focus Entertainment. Ќе има и Cloud-Only верзија која ќе биде достапна и за Nintendo Switch, а како што претходно беше најавено играта ќе биде достапна на XBOX Game Pass за XBOX Series S/X […]

Прочитај повеќе