Друштвени игри

Пристигна комбото Fallout / Magic: The Gathering

Како што ви е познато уште од текстот од октомври и Magic: The Gathering е планиран дел од моменталната Fallout офанзива, предводена од,

Прочитај повеќе
Рецензии Поп-култура Серии

What We Do in the Shadows – Рецензија

Ако за мене, порано, можеше да се каже само една работа,  тоа ќе беше дека исклучиво хорори гледам. Бев член на сите видеотеки

Прочитај повеќе
Рецензии Друштвени игри

Memoir 44 – Рецензија

Ако за мене може да се каже само една работа,  тоа е дека највише сакам да играм turn-based стратегии. Електронски или аналогни, сеедно.

Прочитај повеќе