Колумна

Saber Interactive се одделија од Embracer и со нив си земаа 38 Проекти кои што се во изработка

Saber Interactive се оделија од Embracer и со нив си земаа 38 проекти (игри) кои што се во фаза на изработка на кои што работат повеќе од 3000 девелопери. Но сепак не си заминуваат сите студија од Embracer, од кои што клучни што остануваат се Tripwire, Aspyr и Beamdog. За да се одделат нормално треба

Прочитај повеќе