Новости

Star Wars Outlaws со нов гејмплеј трејлер

На настанот Ubisoft Forward, Massive Entertainment прикажа нов трејлер кој прикажува доста во игра за нивниот претстоен RPG со отворен свет, Star Wars Outlaws. Најновиот трејлер ни даде поглед на системите за надградба што играчите може да ги очекуваат во играта, како што се експерти кои можат да ви помогнат да научите нови вештини. Трејлерот

Прочитај повеќе
Новости

Ubisoft случајно ја најавија The Division 3

Креативниот директор на Star Wars Outlaws ќе ги преземе главната позиција за правење на The Division следната година Креативниот директор на Star Wars Outlaws, Julian Gerighty, ќе добие нова улога во Ubisoft штом ќе заврши изработката на играта и кога ќе биде издадена самата игра Star Wars Outlaws. Gerighty во Ubisoft ќе ја добие главната

Прочитај повеќе
Новости

Нов трејлер и многу новости за Avatar: Frontiers Of Pandora

На вчерашниот PlayStation State of Play го видовме најновиот трејлер за новата игра Avatar: Frontiers Of Pandora. Новиот трејлер ги прикажува импресивните визуелни елементи што нормално дека ги очекувавме од играта, но дополнително со шарена палета што изгледа како прекрасно место за истражување. Исто така, добивме увид на способноста на играчот да јава и да

Прочитај повеќе