PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 добива големо ажурирање на 7ми март

Според новата објава на Твитер, Insomniac Games ќе објави големо ново ажурирање за Marvel’s Spider-Man 2 на 7-ми март. Објавата открива дека ова ажурирање ќе додаде „NewGame+, нови костуми и многу повеќе“. Insomniac Games првпат најавија New Game Plus во декември, но само го потврдија периодот за објавување за „почетокот на 2024 година“. Фановите очекуваа

Прочитај повеќе
Новости

Marvel’s Spider-Man 2 добива New Game+ во 2024 година

Insomniac Games планираат да вметнат New Game+ во Marvel’s Spider-Man 2 на почетокот на 2024 година, според новиот твит. Тимот работи и на други значајни карактеристики кои сè уште „бараат повеќе тестирање“. Некои примери вклучуваат менување на бојата на костимите, менување на времето од ден во ноќ и повторување на мисии. Целосната листа на карактеристики

Прочитај повеќе