Новости

Францускиот претседател Емануел Макрон има свој Minecraft сервер со политичка кампања

Се одликува со Палатата на Елисејот и, нели, соба исполнета со кутии Претседателските избори во Франција започнуваат за неколку дена, а како дел од кампањата за реизбор, актуелниот претседател Емануел Макрон лансираше свој сопствен сервер за Minecraft. Откриен на Твитер, серверот содржи мешавина од рурални и урбани средини околу рекреацијата на Палатата на Елисеј, официјалната

Прочитај повеќе
Поп-култура

One Piece Chapter 1044 направи огромна експлозија на фановите до степен што почна да се коментира и на вести низ светот

Последното поглавје на One Piece е дефинитивно едно од најголемите во долгата историја на серијата Шонен создадена од Еичиро Ода, при што Луфи претрпе голема промена и додадени се нови елементи во неговата позадина што не беа познати претходно. Толку е голем најновиот дел од Пиратите од сламена шапка што големите публикации ги опфаќаат настаните

Прочитај повеќе