Рецензии

Evil West Рецензија – Van Helsing пристигна во Мрачниот Запад

EVIL NEVER SLEEPS… BUT IT BLEEDS Кој би рекол дека фраерите од Полска – Flying Wild Hog и фраерите од Франција Focus Entertainment можат да земат концепт како што е Van Helsing, да го комбинираат со еден од најмрачните периоди на Американската историја, и да направат една многу интересена шутер игра! Van Helsing го прави […]

Прочитај повеќе
Игрици

BLACKTAIL – Новата FPS Action-Adventure игра со Словенски митови

Focus Entertainment наскоро треба да ја издаде играта BLACKTAIL, која е нова FPS Action-Adventure игра исполнета со премногу елементи од словенската митологија. Посебно приказната од “Baba Yaga” или ние ја знаеме како Баба Рога. “Bringing worlds and stories to life, offering the possibility of shaping them and altering their outcomes: it is this blend of […]

Прочитај повеќе