Колумна Интервју

Медиумската Култура претставена во Игри од страна на Студенте на ФИНКИ

Во дигиталната ера, медиумската култура се уште стои како сложено нешто со самата структура на современото општество. Како што поминуваме низ 21-от век, длабокото влијание на медиумите врз секој аспект од нашите животи е нешто од кое што не може ни да се криеме ни да бегаме, со тоа ние ги обликуваме нашите ставови. Од

Прочитај повеќе