Новости

Sons of the Forest официјално излегува од ран пристап во февруари 2024 со големо Ажурирање

„Sons of the Forest“ беше пуштена во ран пристап уште во февруари 2023 година и оттогаш се покажа неверојатно добро. Доби постојана грижа и внимание од своите девелопери, Endnight Games, и брзо стана важена како една од најдобрите хорор игри за преживување на пазарот, надминувајќи ја најпродаваната прва игра, The Forest, која беше пуштена уште

Прочитај повеќе
Новости

Најголемите Игри за 2023 Пристигнуваат во Февруари

Изгледа дека 2023 година ќе биде голема година за индустријата за видео игри, а февруари е првиот вкус на она што претстои. Иако јануари имаше некои значајни изданија, тој беше прилично бавен месец во споредба со она што го има во февруари. Овој месец играчите повторно ќе го посетат еден од најпознатите светови во целата

Прочитај повеќе
Новости

Sons of the Forest е повторно одложена

Девелоперите Endnight Games најавија „последно“ одложување за Sons of the Forest, а продолжението на хорор-преживување сега треба да пристигне на 23-ти февруари следната година. Sons of the Forest е директно продолжение на добро прифатената The Forrest на Endnight (која ја доби својата верзија 1.0 во 2018 година по четири години во ран пристап), игра која

Прочитај повеќе