Игрици

Project Q – Убиецот на Fortnite и Overwatch од Ubisoft?

Ubisoft официјално ја најави нивната нова игра – Project Q која што минатата година ликна во јавност со неколку Codenames, но официјално играта ќе го носи името Project Q! Минатата година во септември на Nvidia’s GeForce Now излезе листа за кои игри може да ги очекуваме наскоро за PC и една од неколкуте беше оваа. […]

Прочитај повеќе