Рецензии PlayStation Игрици

FINAL FANTASY XVI – Рецензија

Final Fantasy, име кое предизвикува насмевка на лицата на милиони фанови ширум светот штом ги чујат тие два збора, е франшиза за која можам да кажам со сигурност дека е една од најпознатите во светот на гејмингот. Самиот факт што дочекавме да имаме 16-то продолжение говори многу за квалитетот на игрите кои се дел од

Прочитај повеќе
PlayStation Игрици

Новиот трејлер за Final Fantasy XVI – Awakening

Final Fantasy е една од оние франшизи кои имаат долга историја. Последен голем наслов добивме во 2016-та година со излегувањето на Final Fantasy XV која како и сите свои претходници помалку или повеќе доживеа успех. Воопшто не беше за сомневање дали франшизата ќе застане таму, па така денеска го добивме и првиот подолг трејлер за

Прочитај повеќе