Новости

Добивме гејмплеј од Assassin’s Creed Mirage и официјална дата на објавување

Сосема нов изглед на Assassin’s Creed Mirage беше откриен заедно со датумот на објавување на играта. Серијалот на Assassin’s Creed е една од најголемите франшизи во игрите најмалку една деценија. Тој е неверојатно богат и нуди многу разновидност низ различни историски поставки и структурата на серијата драматично еволуираше. Од серија што во голема мера се […]

Прочитај повеќе
Новости

Assassin’s Creed Mirage е Одложена

Assassin’s Creed Mirage наводно е одложена. Серијалот на Assassin’s Creed е круната на Ubisoft бидејќи собира големи пари и е неверојатно доверлива, односно сите знаеме за каква франшиза се работи и колку е обожавана од страна на многумина. Со текот на годините мораше да претрпи некои промени, но тоа е серијал што обожавателите многу го […]

Прочитај повеќе
Новости

Assassin’s Creed Mirage треба да ја видиме во август 2023

Иако веќе знаеме дека следната игра од серијалот на Assassin’s Creed треба да го видиме во 2023 година, новиот извештај наведува дека Assassin’s Creed Mirage е планирана да излезе во август 2023 година. Но сепак ова не е ништо официјално, само се одредени протекувања кои што се појавија на интернет! Причината зошто овие протекувања се […]

Прочитај повеќе