PlayStation

На The Game Awards ќе биде најавено DLC за God of War Ragnarök

Нов извештај тврди дека God of War Ragnarök DLC ќе биде објавен подоцна оваа година, веројатно на The Game Awards. Веста доаѓа благодарение на шпанскиот медиум Areajugones, кој претходно известуваше за точни протекувања во минатото. Според медиумот, веста доаѓа од „извори блиски до Sony“ кои тврдат дека DLC би можел да дојде како сопствена самостојна

Прочитај повеќе
PlayStation

Во изработка е продолжение на God of War

Според еден од најпозантите луѓе во индустријата на гејмингот кој си го изгради името со тоа што правење протекувања на многу инфомрации дознаваме дека студиото Santa Monica – тимот одговорен за серијата God of War – работи на продолжение на God of War Ragnarok, меѓутоа, во моментов не е навистина јасно дали е тоа само

Прочитај повеќе