Nintendo

Mario Golf доаѓа на Nintendo Switch Online

Нинтендо најави дека Nintendo Switch Online го додава Mario Golf овој месец. Nintendo Switch Online го додава Mario Golf на 15-ти април, најновата класична игра додадена на нивната услуга за претплата. Mario Golf првично беше објавен за Nintendo 64 во јуни 1999 година. Еве нов трејлер: Додека Nintendo Switch Online го додава Mario Golf, претходните

Прочитај повеќе
Новости

Everybody’s Golf Online ги гаси своите сервери во септември 2022

Ако сте ги посетувале линковите на интернет во Everybody’s Golf, вашите денови на зелено сега се одбројани. Sony објави дека онлајн серверите за насловот за 2017 година ќе се исклучат подоцна оваа година. Исклучувањето се случува на 30 септември, според пораката што се појавува кога ќе ја посетите страницата на PlayStation Store на играта. Исто

Прочитај повеќе
Новости

Следната PGA Tour Golf игра е презакажана од EA

Откако остана во мирување од 2015 година, Electronic Arts на почетокот на минатата година објави дека работи на нов влез во својата долгогодишна серија видеоигри за голф PGA Tour. Иако најавата дојде без датум на објавување прикачен на неа, EA откри подоцна во 2021 година дека проектот се одложува за неодреден прозорец. Од денес, EA

Прочитај повеќе