Поп-култура

House of The Dragon, спин-оф серијата на Game of Thrones ќе има премиера во август и добивме нови фотографии од серијата

Куќата на змејот, претстојната приквел серија на Game of Thrones, ќе биде премиерно прикажан на 21 август на HBO и HBO Max. Серијата е базирана на серијата Fire & Blood на Џорџ Р.Р. Мартин и се одвива 200 години пред настаните од главната серија. Куќата на змејот, како што сугерира нејзиното име, се фокусира на […]

Прочитај повеќе
Поп-култура

Game of Thrones: The Rise of The Dragon – Новата книга од серијалот на George R.R. Martin

“An Illustrated History of the Targaryen Dynasty”  Пред претстојната prequel/spin-off ТВ серија ‘House of The Dragon’ креаторот на ‘A Song of Ice and Fire’ George R.R. Martin најави дека е во припрема илустирана историја која што ќе се фокусира на династијата на Targaryen. The Rise of The Dragon треба да биде објавена и да излезе […]

Прочитај повеќе