Новости

E3 2023 Полека Умира од Губење на Учесници

E3 2023 полека но сигурно умира и изгледа дека ќе си замине во историјата, бидејќи издавачот на видео игри Ubisoft денес потврди дека повеќе нема да присуствува на настанот. За прв пат од 2019 година, Е3 треба да се врати овој јуни во Лос Анџелес, Калифорнија. По повеќекратните откажувања како резултат на пандемијата COVID, E3

Прочитај повеќе
Новости

E3 официјално се враќа во 2023 година

Јуни е, многу убав месец од годината исполнет буквално со сите можни настани, што во речиси секоја година пред 2020 година би значело лавина од нови најави за видео игри со гласно црвено-жолто лого „E3“ на нив. Но, во 2022 година, по втор пат настанот E3 беше целосно откажан, а неговото место го зазедоа Summer

Прочитај повеќе