Игрици

Играта со Бананата има клонови со различни овошја

Пред неколку недели „Banana“ се појави на Steam, и гејмерите ширум светот беа веднаш збунети од огромниот број луѓе кои ја преплавија платформата за да ја играат. Се разбира, оттогаш се претпоставува дека многу од „играчите“ се всушност ботови, но тоа е друга приказна. Во моментот на пишување, Banana е третата најпопуларна игра на Steam,

Прочитај повеќе
Игрици

700.000 луѓе кликаат на Банана на Steam да направат пари

Во последниве денови, една бизарна игра на Steam стана популарна – BANANA. Премисата на оваа игра е дека играчите кликаат на банана додека не заработат нови банани… Тоа е тоа… Да умре човек од кринџ! Но, има огромен пресврт во играта – луѓето периодично заработуваат случајни скинови (или овде може да се каже ‘кори’ од

Прочитај повеќе