Новости

Alan Wake 2 пристигнува во Октомври

Гласините за датумот на издавање на Alan Wake 2 се вртеа во последните неколку недели и тоа конечно кулминираше на PlayStation Showcase на Sony каде тимот на Remedy официјално објави дека продолжението ќе го видиме на 17 октомври на PlayStation 5, Xbox Series X/S и PC. Краткиот трејлер не дава премногу, но дефинитивно дава тон […]

Прочитај повеќе
Новости

Remedy со Ново Лого и нови мистерии

Remedy Entertainment го откри новото лого на компанијата, а љубителите на буквата R сигурно ќе бидат задоволни како удар. Поминаа 20 години откако Remedy го ажурираше своето лого, но ова е сликата што ќе се појави на проектите на студиото понатаму. Тоа го вклучува Alan Wake II, сè уште необјавено продолжение на Control, наслов за […]

Прочитај повеќе