PlayStation

Sony работат на следната генерација на Рачни Конзоли

Sony конечно, но овој пат навистина конечнооо, можат да се пофалат дека се приклучуваат на пазарот за рачни конзоли! И не, тој што ќе каже дека “PlayStation Portal” се смета за таква конзола… Не. Тука може да заврши целиот разговор. Според познатиот хардверски протекувач Moore’s Law Is Dead (MLID), во Sony се работи на нова

Прочитај повеќе
PlayStation

PlayStation Наводно Изработуваат нова Handheld конзола!

После повеќе од една деценија по раното пропаѓање на PlayStation Vita, хендхелдовите се поживописни од кога било, што доведе многу луѓе да се запрашаат дали Sony еден ден ќе се обиде да се врати на пазарот со вакви конзоли. Врз основа на новиот извештај на Insider Gaming, одговорот е и да и не. Sony навидум

Прочитај повеќе