Новости

Освојте го Египет и преживајте ги природните катастрофи во Total War: Pharaoh

Древниот Египет е следниот Историски Период во мисијата на Creative Assembly. Луѓето веќе долго време бараат египетска Total War игра, а благодарение на Total War: Pharaoh сите ќе можеме да се шетаме во времето на колапсот во бронзеното време, каде што моќното египетско ново кралство се соочува со апокалиптични закани од соседите, напаѓачите и природни

Прочитај повеќе