Новости

Sons of the Forest официјално излегува од ран пристап во февруари 2024 со големо Ажурирање

„Sons of the Forest“ беше пуштена во ран пристап уште во февруари 2023 година и оттогаш се покажа неверојатно добро. Доби постојана грижа и внимание од своите девелопери, Endnight Games, и брзо стана важена како една од најдобрите хорор игри за преживување на пазарот, надминувајќи ја најпродаваната прва игра, The Forest, која беше пуштена уште

Прочитај повеќе
Новости

Продолжението на The Forest – Sons of The Forest е одложена

Sons of the Forest, новата игра од креаторите на The Forest, Endnight Games, веќе нема да се прикажува на 20 мај. Програмерите го најавија одложувањето оваа недела и рекоа дека датумот на објавување во мај е „премногу амбициозен“ и дека е потребно уште малку време за да се реализира визијата за играта. Прозорецот на новото

Прочитај повеќе