Рецензии

The Cub – Рецензија

Колку е убав фактот кога почнува нова година, ние гејмерите сме со наполнети батерии и спремни да влеземе во нови светови од видео игрите. Јас лично обожавам кога се случуваат такви работи бидејќи знам дека целата година ќе биде фантастична и преполна со игри. Мене годината ми почна со неколку игри, но нешто што е

Прочитај повеќе
Новости

The Cub – платформер инспириран до многу жанрови

Предизвикувачки платформер инспириран од класичните SEGA игри од 90-тите – The Jungle Book, Aladdin, Lion King – но со модерни идеи и иновации, ни доаѓа од Demagog Studio. Младенчето е приказна за дете кое преживеало голема еколошка катастрофа на Земјата и било заборавено од побогатото население кое побегнало на Марс. Претходната игра на развивачот, Golf

Прочитај повеќе