Новости

The Wolf Among Us 2 е Одложена до 2024 година

The Wolf Among Us 2 е одложена и се чини дека нема да ја играме уште долго време. Еден од најомилените наслови на Telltale Games е „Wolf Among Us“, која е заснована на графички роман кој замислува како би биле куп класични ликови од басни кога би постоеле заедно во жесток, полуприземјен свет. Играте како […]

Прочитај повеќе
Новости

Приказната во The Wolf Among Us 2 ќе можат да ја следат и тие што го немаат играно првиот дел

Извршниот директор на Telltale, Џејми Отили зборуваше за долгоочекуваното продолжение на The Wolf Among Us. Станува збор за призната ноар авантура од 2013 година заснована на популарната серија на стрипови Fables. Отли во разговор за медиумите го коментираше дејството на продолжението. Тој, меѓу другото, истакна дека играта ќе биде подеднакво интересна и разбирлива за играчите […]

Прочитај повеќе