Новости

Supermassive Games ги прикажаа првите 30 минути од новата игра “The Quarry”

Supermassive Games ги објавија првите 30 минути игра од The Quarry, кој е негов претстоен духовен наследник на Until Dawn од 2015 година. Ако не сте запознаени, The Quarry е slasher поставен во летен камп. Како и филмовите од 80-тите и 90-тите кои го инспирираа, летниот камп е многу главен дел од Каменоломот, како и […]

Прочитај повеќе