PC

Играта со Словенските Демони ‘The Thaumaturge’ е одложена за 2024 година

Еве едно одложување за објавувањето на играта за кое можеби не сте знаеле дека доаѓа. Издавачот 11 Bit Studios (најдоброто Инди студио во светот) објави дека нема да ја лансира новата игра наречена The Thaumaturge во дванаесеттиот месец. Издавањето на играта сега е одложено за 20.2.2024 година, а ова сега важи само за верзијата за

Прочитај повеќе
Игрици

BLACKTAIL – Новата FPS Action-Adventure игра со Словенски митови

Focus Entertainment наскоро треба да ја издаде играта BLACKTAIL, која е нова FPS Action-Adventure игра исполнета со премногу елементи од словенската митологија. Посебно приказната од “Baba Yaga” или ние ја знаеме како Баба Рога. “Bringing worlds and stories to life, offering the possibility of shaping them and altering their outcomes: it is this blend of

Прочитај повеќе