Игрици

Платформерот Rusted Moss доаѓа на PS5, Xbox Series S|X и Switch на почетокот на 2024 година

Издавачот PLAYISM и девелоперите faxdoc, happysquared и sunnydaze ќе ја објават играта која што е целосно заоснована на Граплинг Хук физиката со Метроидванија елементи – Rusted Moss за PlayStation 5, Xbox Series и Switch во пролет 2024 година заедно со големо ажурирање, објави компанијата. “We’ve been working hard on the major (and final) content update

Прочитај повеќе