Игрици

Во ремастер верзиите на Tomb Raider ќе има вкупно 272 Трофеи

Кој би рекол дека толку брзо поминува времето и дека познатите хитови од 1996 година наскоро ќе наполнат 30 години, а сите што сме ги уживале и тогаш ги памтиме до денес до најмали детали. Факт е дека сите некогаш и некаде сме ги играле првите Tomb Raider игри, посебно познатиот прв дел каде што

Прочитај повеќе