PlayStation

Sony работат на следната генерација на Рачни Конзоли

Sony конечно, но овој пат навистина конечнооо, можат да се пофалат дека се приклучуваат на пазарот за рачни конзоли! И не, тој што ќе каже дека “PlayStation Portal” се смета за таква конзола… Не. Тука може да заврши целиот разговор. Според познатиот хардверски протекувач Moore’s Law Is Dead (MLID), во Sony се работи на нова

Прочитај повеќе