PlayStation

Sony ја најави PlayStation Stars, програмата за лојалност за гејмерите

Sony додава бесплатна програма за награди и лојалност за гејмерите наречена PlayStation Stars. Програмата ќе започне „подоцна оваа година“, соопшти компанијата, иако конкретните детали за временската рамка за објавување остануваат во тајност. Играчите можат да ги користат PlayStation Stars за да заработат награди преку исполнување задачи, наречени „кампањи“, како што се поминување подлго време на […]

Прочитај повеќе