Новости

Dragon’s Dogma 2 пристигнува на 22ри март 2024

Паневропскиот информативен одбор за игри (PEGI) откри дека датумот на објавување на Dragon’s Dogma 2 е 22 март 2024 година. Покрај листата, која се чини дека е објавена предвреме пред официјалното најавување, откриено е дека во играта ќе има многу In-Game купувања кои што се уште не се знае за што точно би биле. Dragon’s

Прочитај повеќе