Игрици

Outcast: A New Beginning има нова трејлер која е фокусиран на Активности и Борбени Компоненти

Полни три месеци откако последен пат ја видовме Outcast: A New Beginning (порано позната само како Outcast 2), THQ Nordic и Appeal Studios не изненадија со нов трејлер за играта кој првенствено се фокусира на акционата компонента на играта. Како што можете да видите подолу, освен што ќе ни овозможуваат да истражуваме голема вонземска планета,

Прочитај повеќе